AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ÇEVRE HİZMET ÖDÜLLERİ-2021

Akdeniz Üniversitesi Çevre Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından 24 yıldır geleneksel olarak düzenlenen Akdeniz Üniversitesi Çevre Hizmet Ödülleri-2021’in sonuçları açıklandı. Çevre değerlerinin korunması ve geliştirilmesine hizmet etmiş kişi, kurum ve kuruluşlara verilen ödüller Akdeniz Üniversitesi ölçeğiTürkiye ve Antalya ölçeklerinin yanı sıra Bilim Onur, Bilim Hizmet, Bilim Teşvik ve Özel Ödül kategorilerinde sahiplerini buldu.

Akdeniz Üniversitesi Çevre Hizmet Ödülü Sonuçları 2021

Akdeniz Üniversitesi Ölçeği

Doç. Dr. Hanife Neris YÜKSEL        “Çevre bilimine yönelik gerçekleştirdiği ulusal ve uluslararası ölçekteki çalışmalar”

Doç. Dr. İsmail Gökhan DENİZ       “Çevre bilimine yönelik gerçekleştirdiği ulusal ve uluslararası ölçekteki çalışmalar”