SÜRDÜRÜLEBİLİR ENERJİ VE İKLİM EYLEM PLANI (SECAP) ÇALIŞTAYI

Etkinlik Tarihi : 15 Haziran 2022 - 15 Haziran 2023
Etkinlik Yeri : Antalya

Antalya Büyükşehir Belediyesi  tarafından Antalya ili genelinde İklim değişikliği ve bunun etkilerine karşı azaltım ve uyum sağlanması kapsamında çalışmalar yürütülmekte olup bu çalışmalar kapsamında “Antalya Sürdürülebilir Enerji ve İklim Eylem Planı(SECAP)hazırlamak üzere ikinci çalıştayını  düzenledi.

“Antalya Sürdürülebilir Enerji ve İklim Eylem Planı (SECAP)” hazırlanmasına yönelik ikinci toplantı meslek odaları temsilcileri, akademisyenler, STK temsilcileri, belediye ve kurum ve kuruluşlardan temsilcilerin katılımı ile Yıldız Kenter Sahnesi’nde yapıldı.

2030 Yılına kadar il genelinde Tarımda, peyzajda, turizmde, ulaşımda hatta kültür sanatta bile çevre odaklı, iklim değişikliğine uyumlu  yürütülecek çalışmalara ,uygulamalara ilişkin eylem planları oluşturulması için  farklı sektörlerden paydaşlar ile paylaşılması tüm paydaşların görüşlerinin alınması amaçlanmıştır.

Bu kapsamda SECAP (Sürdürülebilir Enerji Eylem Planı) hazırlanması amacıyla  15.06.2022tarihinde gerçekleştirilen çalıştaya AKÇAM (Akdeniz Üniversitesi Çevre Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi ) Öğretim Görevlisi Zübeyde KÜTÜK  üniversitemizi temsilen katılmıştır.

Eklenme tarihi :1.03.2023 13:00:07
Son güncelleme : 12.06.2023 11:45:36