Önceki Yıllarda Yapılan Etkinlikler

KAPAKLARDAN ENGELLERE YOL YAPALIM KAMPANYASI

Kampanyada 2010 yılı sonu itibarı ile yaklaşık 1.5 ton kapak toplanmış olup Finike’de bulunan bir plastik firmasına satılmıştır.

Kapakların satışından elde edilen gelirin yanı sıra çok sayıda hayırseverin yapmış olduğu nakdi bağışlar ile temin edilen tekerlekli sandalyeler Şubat ayı içerisinde Olbia A salonunda yapılan toplantıda ihtiyaç sahiplerinin temsilcilerine teslim edilmiştir.

3 Kasım 2011 tekerlekli sandalye teslim töreni

25 Mayıs 2012 tekerlekli sandalye teslim töreni

ATIK PİL TOPLAMA KAMPANYASI

Çevre Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi, Çevre Mühendisliği Bölümü ile Ekoloji Kulübü işbirliğinde, Üniversitemiz merkez yerleşkesinde düzenlenen atık pil toplama kampanyası devam etmektedir.

Üniversitemiz ile Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği (TAP) arasında imzalanmış olan protokol kapsamında, temin edilmiş olan toplama bidonları tüm birimlerimizde  ekli listede belirtilen noktalara yerleştirilmiştir. Düzenli olarak toplanan piller cinslerine göre ayrılıp, tartıldıktan sonra bertaraf edilmek üzere TAP’a gönderilmektedir.

FOTOĞRAF SERGİSİ

“Antalya’da İlkbahar ve Çevre”  2017